Jordan tandtråd

Tandtråd er et effektivt redskab til, at rense mellem tænderne og det anbefales, at du bruger tandtråd minimum én gang hver dag, hvis du vil sikre dig sunde tænder hele livet. Jordan har et sortiment af forskellige typer tråd, som passer til individuelle behov og præferencer. Vælg det produkt, der passer bedst til dig.

 

Jordan Everyday Floss tandtråd

Jordan Everyday Floss

Jordan Everyday Floss anbefales til dem, der har normale tandmellemrum. Everyday Floss er en tandtråd med vandopløselige voks med smag og flour. Voksen gør, at tandtråden glider nemmere mellem tænderne, mens smag og flour spredes i mundhulen.

Fås i 30 m.

Jordan Easy Slide Floss

Jordan Easy Slide kommer i en blå pakning og er tilpasset dig med smalle tandmellemrum.
Tandtråden er specielt velegnet for dem, der oplever at tænderne sidder tæt. Den flosser ikke, glider godt mellem tænderne, har et godt greb og er tilsat tandpasta for at give en frisk smag og en umiddelbar følelse af velvære. Derudover er den skånsom mod tænder og tandkød, glider let mellem tænderne og rundt om fyldninger.

Fås i 25 m.

Jordan Easy Slide Floss tandtråd
Jordan Whitening Dental Floss tandtråd

Jordan Whitening Dental Floss

Jordan Whitening Dental Floss består af to monofilamenttråd, der er vredet til en. Begge ekspanderer, og fjerner effektivt plak mellem tænderne og rundt om tandkødslinjen samt pletter forårsaget af dagligt indtag af forskellige fødevarer og drikkevarer.

Kommer med mintsmag for at give en frisk smag samt fluor, xylitol og ingredienser, som er effektive mod misfarvning.
Anbefales til dig med mellemstore tandmellemrum samt til dig, der drikker meget te, kaffe eller juice.

Fås i 25 m.