Tandtråd

Tanden har fem flader. Tandbørsten rengør kun tre af disse. På alle tandens flader dannes der en belægning af bakterier. Disse bakterier er årsagen både til karies (huller i tænderne) og tandkødssygdom. Tandtråd er bedst egnet til at fjerne plak mellem tænderne, der hvor tandbørsten ikke kan komme til. Komplet mundhygiejne opnår du først, ved daglig brug af både tandbørste og tandtråd. Jordan har en tandtråd, der passer til din tandstilling.

Jordan Green Clean Dental Floss

Green Clean Dental floss tandtråd
Green Clean Flosser tandtråd

Jordan Green Clean Flosser

Jordan Easy Reach Flosser

Jordan Easy Reach gør det enkelt at komme til mellem tænderne bagerst i munden! Tandtrådsholderen er designet så det er nemt at gøre rent mellem tænderne – også de bagerste.

Jordan Easy Reach læs mere
Easy Reach Flosser
Easy Clean Flosser

Jordan Easy Clean Flosser

Jordan Easy Clean Flosser er en revolution inden for tandtråd – og gør det ligeså enkelt som at børste tænder.

Læs mere om Jordan Easy Clean Flosser

Jordan 3-in-1 Flosser

Jordan 3-in-1 Flosser er en engangstandtråd som gør det enkelt at få et smukt smil.

Læs mere om Jordan 3-in-1 Flosser
3-in-1 Flosser
Jordan tandtråd

Jordan tandtråd

Tandtråd er et effektivt redskab til, at rense mellem tænderne og det anbefales, at du bruger tandtråd minimum én gang hver dag, hvis du vil sikre dig sunde tænder hele livet. Jordan har et sortiment af forskellige typer tråd, som passer til individuelle behov og præferencer. Vælg det produkt, der passer bedst til dig.

Læs mere om Jordan tandtråd

Jordan Kids Flosser

Ligesom Jordan Easy Clean Flosser er en revolution inden for tandtråd til voksne, så er Jordan Kids Flosser det til børn.

Læs mere om Jordan Kids Flosser
Kids Flosser