Tandstikker

Tanden har fem flader. Tandbørsten rengør kun tre af disse. På alle tandens flader danner der sig en belægning af bakterier. Disse bakterier er årsagen til både karies (hul i tænderne) og tandkødssygdomme. Tandtråd er bedst egnet til at fjerne plak mellem tænderne, der hvor tandbørsten ikke kan komme til. Imidlertid finder mange personer det vanskeligt at bruge tandtråd. Jordan tandstikker er derfor perfekte til at fjerne plak mellem tænderne.

Trætandstikken bør fugtes i munden før brug, da det gør den stærkere, og mindsker risikoen for at den knækker. I fugtet tilstand vil tandstikken også tilpasse sig tandmellemrummet. Når tandstikken fugtes, vil fibrene i træet sørge for en let skrubbeeffekt som giver en effektiv rengøring.

Green Clean Dental Sticks

Jordan Green Clean tandstikker er af nordisk birk og i trekantet profil tilpasset tandmellemrummene og spids i begge ender. Træfibrene sørger for en let skrubbeeffekt og rengøring. Jordan Green Cleans nye tandstikker består af FSC-certificeret træ både i tandstikker og emballage og er pakket i 100% genanvendt pap. Tandstikbeholderen fungerer samtidig som yderemballage, hvilket mindsker emballagemængden. Det betyder, at Jordan Green Clean tandstikker er en mere bæredygtig løsning og samtidig et 100% plastikfrit produkt.

Clean Between

Clean Between Sticks er en ny generation plast tandstikkere som anbefales til alle typer tandmellemrum.

Læs mere
Jordan Clean Between sticks i brug - tandstikker
Jordan Plast tandstikkere

Plast tandstikker

For de, som ikke bryder sig om tandstikkere i træ, har Jordan udviklet en tandstik i plast. Plasttandstikken er støbt i hygiejnisk plast (polypropylen) og har Jordans klassiske V-profil, som er anatomisk tilpasset tandmellemrummene. Den har en praktisk forpakning, som er let at tage med sig og er et godt alternativ for dem, der foretrækker plasttandstikker fremfor trætandstikkere.

Regular tandstikker

Jordan Regular tandstik, der anbefales for normal til brede tandmellemrum. Tandstikkeren er spidset i begge ender, har en trekantform der glider let mellem tænderne og er tilsat fluor og mint. Da tandstikkerne er lavet af nordisk birk er de bløde og bøjelige med naturlige antibakterielle egenskaber.

Jordan regular tandstikker i træ
Jordan Thin tandstik - tynde tandstikker i træ

Tynde tandstikker

Jordan Thin tandstik – tynde tandstikkere anbefales for dem med smalle til normale tandmellemrum. Tandstikkeren er spidset i begge ender, har en trekantform der glider let mellem tænderne og er tilsat fluor og mint. Tandstikkeren er spidset i begge ender, har en trekantform der glider let mellem tænderne og er tilsat fluor og mint. Da tandstikkerne er lavet af nordisk birk er de bløde og bøjelige med naturlige antibakterielle egenskaber.

Ekstra tynde tandstikker

Jordan Extra Thin – Ekstra tynde tandstikkere anbefales for dem med ekstra smalle til smalle tandmellemrum. Tandstikkeren er spidset i begge ender, har en trekantform der glider let mellem tænderne og er tilsat fluor og mint. Tandstikkeren er spidset i begge ender, har en trekantform der glider let mellem tænderne og er tilsat fluor og mint. Da tandstikkerne er lavet af nordisk birk er de bløde og bøjelige med naturlige antibakterielle egenskaber.

Jordan extra thin tandstikker - ekstra tynde tandstikker i træ
Tandstik refill i træ

Tandstikkere refill

Tandstikker Refill anbefales til dem med normale til brede tandmellemrum. Tandstikkeren har en form som er anatomisk tilpasset tandmellemrummet og glider let mellem tænderne. Da tandstikkerne er lavet af nordisk birk er de bløde og bøjelige med naturlige antibakterielle egenskaber.

Refillpakningen er designet til at genopfylde bordpakning og lommepakning på let og miljøbevidst vis.

Tandstikkere Bordpakning

Jordan tandstikker i træ i bordpakning. Brug af tandstikkere er godt for mundhygiejnen. Alligevel vælger mange at gemme tandstikkerne væk i skabe og skuffer i stedet for at placere dem på deres retmæssige plads – spisebordet.

Læs mere
Jordan tandstikker i træ i bordpakning.

Lommepak tandstikkere

En tandstik, der anbefales for normal til brede tandmellemrum. Tandstikkeren er spidset i den ene ende, har en trekantform der glider let mellem tænderne og er tilsat mint.