Tandstik

Tanden har fem flader. Tandbørsten rengør kun tre af disse. På alle tandens flader danner der sig en belægning af bakterier. Disse bakterier er årsagen til både karies (hul i tænderne) og tandkødssygdom. Tandtråd er bedst egnet til at fjerne plak mellem tænderne, der hvor tandbørsten ikke kan komme til. Imidlertid finder mange personer det vanskeligt at bruge tandtråd. Jordan tandstikker er derfor perfekte til at fjerne plak mellem tænderne.

 

Clean Between

Clean Between Sticks er en ny generation plast tandstikkere som anbefales til alle typer tandmellemrum.

Læs mere

Plast tandstikkere

For de, som ikke bryder sig om tandstikkere i træ, har Jordan udviklet en tandstik i plast. Plasttandstikken er støbt i hygiejnisk plast (polypropylen) og har Jordans klassiske V-profil, som er anatomisk tilpasset tandmellemrummene. Den har en praktisk forpakning, som er let at tage med sig og er et godt alternativ for dem, der foretrækker plasttandstikker fremfor trætandstikkere.

Tandstikkere Bordpakning

Brug af tandstikkere er godt for mundhygiejnen. Alligevel vælger mange at gemme tandstikkerne væk i skabe og skuffer i stedet for at placere dem på deres retmæssige plads – spisebordet.

Læs mere

Tandstikkere refill

Tandstikker Refill anbefales til dem med normale til brede tandmellemrum. Tandstikkeren har en form som er anatomisk tilpasset tandmellemrummet og glider let mellem tænderne.

Læs mere

Regulær tandstikkere

En regulær tandstik, der anbefales for normal til brede tandmellemrum. Tandstikkeren er spidset i begge ender, har en trekantform der glider let mellem tænderne og er tilsat fluor og mint.

Tynde tandstikkere

Tynde tandstikkere anbefales for dem med smalle til normale tandmellemrum. Tandstikkeren er spidset i begge ender, har en trekantform der glider let mellem tænderne og er tilsat fluor og mint.

Læs mere

Ekstra tynde tandstikkere

Ekstra tynde tandstikkere anbefales for dem med ekstra smalle til smalle tandmellemrum. Tandstikkeren er spidset i begge ender, har en trekantform der glider let mellem tænderne og er tilsat fluor og mint.

 

Læs mere

Lommepak tandstikkere

En tandstik, der anbefales for normal til brede tandmellemrum. Tandstikkeren er spidset i den ene ende, har en trekantform der glider let mellem tænderne og er tilsat mint.