Tandpasta til voksne

NYHED Jordan tandpasta til voksne! Jordan lancerer nu en helt ny tandpastaserie til voksne – Stay Fresh, der gør det let og ukompliceret for dig at passe godt på dit værdifulde smil.

Dit smil er værdifuldt – brug det!

Jordan Green Clean Caries Protection

Green Clean Caries Protection tandpasta
Jordan tandpasta tube med tandpasta

Jordan Stay Fresh

Den nye serie er skræddersyede produkter med en unik kombination af råmaterialer, der giver rene tænder og frisk ånde. Denne teknologi bliver kaldt Stay FreshTM og er en kombination af fluorid + xylitol, som giver ekstra beskyttelse mod plak og gør tænderne stærkere, mens zink + mint sikrer frisk ånde. Du kan nemt genkende den nye Stay Fresh-serie på den tofarvede tandpasta.
Den nye tandpastaserie Stay Fresh fra Jordan indeholder tre varianter:

Jordan Fresh Breath

Fresh Breath er klinisk testet og giver 12 timers frisk ånde. Dette skyldes bl.a., at den indeholder zink, som aktivt reducerer dårlig ånde over en længere periode gennem dagen. Smagen indeholder komponenten Optafresh®, som er klinisk dokumenteret til at reducere dårlig ånde. Tandpastaen er skånsom mod emaljen.

Jordan Fresh Breath tandpasta
Jordan Caries Defense tandpasta

Jordan Caries Defense

Jordan Caries Defense er en tandpasta med en mild, frisk smag. Den indeholder en kombination af fluoride og hele 9,9 % xylitol, hvilket giver endnu stærkere tænder samt en bedre anti-caries beskyttelse og remineralisering sammenlignet med fluoride alene.
Tandpastaen er skånsom mod emaljen.

Jordan White Smile

Jordan White Smile har en specielt udviklet kombination af ingredienser, der effektivt fjerner pletter fra for eksempel kaffe og te for naturligt hvidere tænder. Tandpastaen er samtidig skånsom mod emaljen.

Jordan White Smile tandpasta