Tandpasta til voksne

Jordan tandpasta er en skandinavisk tandpasta i et lækkert nyt skandinavisk design, der vil se godt ud på ethvert badeværelse. Tandpastaen er samtidig en kvalitetstandpasta, som bl.a. indeholder xylitol, som er et naturligt sødestof fra planter og træer. Xylitol har mange dokumenterede fordele for dine tænder. Det kan bl.a. reducere plak og plaksyre samt forebygge huller i tænderne. Xylitol øger spytproduktionen, som reducerer syreangreb og generelt giver xylitol sammen med fluor en bedre beskyttelse mod karies og plak end fluor alene.

Dit smil er værdifuldt – brug det!

Jordan Green Clean Caries Protection

Jordan Green Clean tandpasta til voksne er en mere bæredygtig tandpasta med nøje udvalgte ingredienser, for en mere naturlig tandpasta – faktisk hele 98% naturlige ingredienser. Tandpastaen er rig på xylitol (10%), hvilket gør den meget effektiv mod karies og giver endnu stærkere tænder. Samtidig er den blid mod tænderne.

Jordan Green Clean er Svanemærket og vegansk, og tuberne er lavet af op til 50% genanvendt plastik.

Green Clean Caries Protection tandpasta
Jordan tandpasta tube med tandpasta

Jordan Stay Fresh

Jordan Stay Fresh er en serie er skræddersyede produkter med en unik kombination af råmaterialer, der giver rene tænder og frisk ånde. Denne teknologi bliver kaldt Stay FreshTM og er en kombination af fluor + xylitol, som giver ekstra beskyttelse mod plak og karies, mens zink + mint sikrer frisk ånde. Du kan nemt genkende Stay Fresh-serien på den tofarvede tandpasta.

Tandpastaserien Stay Fresh fra Jordan indeholder nedenstående tre varianter:

Jordan Fresh Breath

Jordan Fresh Breath er klinisk testet og giver op til 12 timers frisk ånde. Dette skyldes bl.a., at den indeholder zink, som aktivt reducerer dårlig ånde over en længere periode gennem dagen. Smagen indeholder komponenten Optafresh®, som er klinisk dokumenteret til at reducere dårlig ånde. Tandpastaen er skånsom mod emaljen.

Fresh breath

Jordan Caries Defense

Jordan Caries Defense er en tandpasta med en mild, frisk smag. Den indeholder en kombination af fluor og 10 % xylitol, hvilket giver endnu stærkere tænder samt en bedre anti-karies beskyttelse og remineralisering sammenlignet med fluor alene.
Tandpastaen er skånsom mod emaljen.

Jordan White Smile

Jordan White Smile har en specielt udviklet kombination af ingredienser, der effektivt fjerner pletter fra for eksempel kaffe og te for naturligt hvidere tænder. Tandpastaen er samtidig skånsom mod emaljen.