Jordan Green Clean Junior tandpasta

Jordan Green Clean junior tandpasta er en mere bæredygtig tandpasta med nøje udvalgte ingredienser, for en mere naturlig tandpasta – faktisk hele 98% naturlige ingredienser. Tandpastaen indeholder 10% xylitol, er svanemærket, veganske og pakket i tuber, der er lavet af op til 50% genanvendt plastik.

Jordan Green Clean junior indeholder bl.a. 10% xylitol, som er et naturligt sødestof fra planter og træer. Xylitol har mange dokumenterede fordele for dine børns tænder. Det kan bl.a. reducere plak og plaksyre samt forebygge huller i tænderne. Xylitol øger spytproduktionen, som reducerer syreangreb og generelt giver xylitol en bedre beskyttelse mod karies end fluor alene. I Jordan Green Clean har vi en kombination af fluor + xylitol, som giver rene og stærkere tænder end tandpasta uden xylitol. Tandpastaen er blid mod tænderne.

Tandpastaen er til børn 6+ år og har samme fluorindhold som Jordan voksentandpasta, men har en mildere og mere børnevenlig smag.

Husk, at det anbefales at du skal børste dit barns tænder til det bliver 10-12 år.

Brug evt. din Green Clean Junior tandpasta sammen med en Green Clean Kids tandbørste og se vores udvalg af tandbørster til børn.