Tandpasta til børn

Børn har dobbelt så mange smagsløg som voksne. Jordans serie af tandpasta har en mild, frugtagtig smag, som børn elsker. Den blide og effektive tandpasta er specielt formuleret til, at beskytte børns tænder mod huller. Vores børne- og juniortandpasta er svanemærket.

Jordan green clean junior tandpasta

Jordan Green Clean Junior tandpasta

Jordan Green Clean junior tandpasta er en mere bæredygtig tandpasta med nøje udvalgte ingredienser, for en mere naturlig tandpasta – faktisk hele 98% naturlige ingredienser. Tandpastaen indeholder 10% xylitol, er svanemærket, veganske og pakket i tuber, der er lavet af op til 50% genanvendt plastik.

Læs mere om Jordan Green Clean Junior tandpasta

Jordan Børnetandpasta

Til mælketænder

Dit barns første tænder kræver god pleje. Derfor har vi lavet en tandpasta med en mild jordbærsmag og design specifikt til børn 0-5 år. Tandpastaen har samtidig et lavere fluorindhold end en voksentandpasta. Jordans børnetandpasta er Svanemærket.

Brug en mængde tilsvarende en ært – og husk, at det anbefales at du skal børste dit barns tænder til det bliver 10-12 år.

Jordan Børnetandpasta
Jordan juniortandpasta

Jordan Juniortandpasta

Til de blivende tænder

Dit barns blivende tænder kræver ekstra god pleje. Derfor har vi lavet en tandpasta med en mild frugtsmag og design specifikt til børn 6-12 år. Tandpastaen har samme fluorindhold som Jordan voksentandpasta, men har en mildere og mere børnevenlig smag. Jordan juniortandpasta er Svanemærket.

Husk, at det anbefales at du skal børste dit barns tænder til det bliver 10-12 år.