Jordan Individual

Jordan Individual er en serie, der tilbyder et udvalg af forskellige designs og farver, som du frit kan vælge imellem. For at matche din børstestil kan du vælge imellem et lille eller større børstehoved, et tyndt eller tykkere håndtag, bløde eller medium børstehår. Find din favorit og vælg den, der passer bedst til dig.

Jordan individual clean tandbørste

Individual Clean

Jordans Individual kommer med nyt design hvert år. Årets kollektion er inspireret af nordisk natur.

Individualkonceptet er baseret på at alle har sin egen måde at børste tænder på, samt egne personlige favoritter i design og farver. Individualtandbørsterne findes i to forskellige størrelser, så du kan finde en tandbørste som passer til din individuelle børsteteknik – “Reach” eller “Clean”. ”Clean” har et stort børstehoved og bredt håndtag.

Individual Reach

Jordans Individual kommer med nyt design hvert år. Årets kollektion er inspireret af nordisk natur.

Individualkonceptet er baseret på at alle har sin egen måde at børste tænder på, samt egne personlige favoritter i design og farver. Individualtandbørsterne findes i to forskellige størrelser, så du kan finde en tandbørste som passer til din individuelle børsteteknik – “Reach” eller “Clean”. ”Reach” har et lille børstehoved og smalt håndtag.

Jordan individual reach tandbørste