Tandbørster til voksne

Vi er forskellige. Vi har et unikt sæt tænder og vi bruger individuelle teknikker til, at børste tænderne rene, samtidigt med at vi elsker farve og stil. Jordans tandbørster er brugervenligt designet, så du får børstet tænderne bedre og opnår det bedst mulige resultat, hver gang. Det er grunden til, at Jordan udbyder så stort et sortiment af tandbørster. Vælg den, der passer til dig.

JORDAN GREEN CLEAN

Jordan Green Clean er designet med både dig og miljøet i tankerne, så du kan tage dig af dine tænder med ekstra god samvittighed.

Læs mere om vores bæredygtige tandbørster

JORDAN INDIVIDUAL

Jordan Individual er en serie, der tilbyder et udvalg af forskellige designs og farver, som du frit kan vælge imellem. For at matche din børstestil kan du vælge imellem et lille eller større børstehoved, et tyndt eller tykkere håndtag, bløde eller medium børstehår. Find din favorit og vælg den, der passer bedst til dig.

Læs mere om Jordan Individual

JORDAN TARGET

Jordan Target har et lille, slankt håndtag, der hjælper dig med at nå alle områder i munden og intuitivt påfører mindre pres. For at matche dine behov er den tilgængelig med forskellige børstehoveder. Find din favorit og vælg den, der passer bedst til dig.

Læs mere om Jordan Target

JORDAN EXPERT CLEAN

Jordan Expert Clean med Cleantech (TM) spiralbørste hjælper til effektiv rengøring af tænderne – og findes i fem forskellige farver. Find din favorit.

Læs mere om Jordan Expert Clean
Jordan Expert Clean tandbørste
Jordan UltimateYou tandbørste

JORDAN UltimateYou

Jordan UltimateYou er en tandbørste, der vil sætte kulør din tandbørstning.

Læs mere om Jordan UltimateYou

JORDAN CLEAN SMILE

Jordan præsenterer stolt en ny generation tandbørster i unikt design – Jordan Clean Smile. Den nye tandbørste er designet af den prisvindende designer, Andreas Engesvik.

Læs mere om Jordan Clean smile
Jordan Clean Smile
Jordan total clean tandbørste

JORDAN TOTAL CLEAN

Total Clean kommer i fire friske farver (blå, rød, gul og grøn) og to hårdhedsgrader på selve børsten (soft og medium).

Læs mere om Jordan Total Clean