Tandbørster til børn

Jordan har tandbørster til børn, lige fra den første mælketand til teenage-alderen. Børn udvikler forskellige behov, når de vokser. Derfor kan du i Jordans sortiment finde tandbørster, der er designet med forskellige funktioner, så tandbørstningen forbliver nem i alle aldre. Skaft, hoved, børste og design er alle skræddersyede til at sikre, at du har de bedste vilkår til, at få indarbejdet gode tandplejevaner fra allerførste tand. Vælg den, der passer bedst til dit barn.

NYHED! Green Clean Kids

Nu kan du også få Green Clean til børn. Jordan Green Clean er et bæredygtigt alternativ, hvor tandbørstens håndtag er lavet af 100% genanvendt plastik, børsterne er biobaserede og selve emballagen er genanvendt papirmasse.

Læs mere om Green Clean Kids
Jordan Green Clean kids

Kaninens Tandbørstesang

Kaninens Tandbørstesang er til dig, der godt kunne bruge lidt hjælp, når du børster tænder på dine børn. For mange forældre kan tandbørstningen være en udfordring, og så kan lidt afledning være et rigtigt godt hjælpemiddel.

Syng med på tandbørstesangen

Jordan Step 0-2 år

Step 0-2 år er tilpasset de allermindste børn og deres behov. Den har et lille hoved med en superblød børste. Det farvede område på børsten indikerer den anbefalede mængde fluortandpasta.

Læs mere om Step 0-2 år

Jordan Step 3-5 år

Step 3-5 år er specielt udviklet til at dække behovene hos børn i den aldersgruppe. I tillæg er der taget hensyn til de voksne, som tager ansvaret for selve tandbørstningen. Det bløde og runde børstehoved sørger for skånsom rengøring af mælketænderne og det ergonomisk korrekte skaft er behageligt at gribe om for små som store. En integreret indikator sikrer påføring af optimal mængde fluortandpasta.

Læs mere om Step 3-5 år

Jordan Step 6-9 år

Børn i alderen 6-9 år forstår, hvorfor det er vigtigt at børste tænderne og har sandsynligvis også været hos tandlægen. Tandbørsten kommer i forskellige farver og designs.

Læs mere om Step 6-9 år

Jordan Hello Smile

Jordan Hello Smile – en tandbørste med et ergonomisk skaft, en tungeskraber og et lille børstehoved med bløde børster tilpasset børn (+9 år).

Læ mere om Jordan Hello Smile