Interdentalbørster

Interdental børster er meget effektive rengøringsværktøjer og kommer i forskellige størrelser, der passer til alle aldre og interdentalrum. Det er også specialiserede børster til de af os, der har bøjler, har nogen form for tyggesygdomme eller infektioner eller har gennemgået tandkødsoperation.

Jordan Brush Between

Jordan Brush Between er mellemrumsbørster (interdentalbørster) med et unikt børsteskær WaveCutTM, der gør det mulig at rengøre grundigt i tandmellemrummmene, samt rundt om fyldninger, kroner og implantater.

Har du tandregulering vil Brush Between være godt egnet til rengøring rundt i hele munden og under buer/strenge.

Jordan Brush Between har et blødt gummihåndtag, der sikre et godt greb. Børsten findes i størrelser; XS. Børsterne sælges i genlukkelige poser af 10 stk. og kommer med et praktisk rejseetui.

Jordan Clinic Protesebørste

Har du protese, er det vigtigt med mekanisk og kemisk rengøring for at fjerne bakteriebelægninger og forhindre svamp. Clinic Protesebørste sikrer en effektiv rengøring af både hel- og halvproteser.

Læs mere om Jordan Clinic Protesebørste
Jordan protesebørste
Jordan Clinic Interbrush interdentalbørste

Jordan Clinic Interbrush

Clinic Interbrush bruges til at rengøre der, hvor det er vanskeligt for en almindelig tandbørste at komme til. Den er velegnet til alle med tandregulering, da den gør det enkelt at rengøre rundt og bag om tandreguleringen.

Læs mere om Jordan Clinic Interbrush