Jordan Clean Smile eltandbørste

Jordan Clean Smile er en ny generation af eltandbørster, som gør det nemt at holde tænderne rene ved hjælp af vores SoftCleanTM teknologi. Inspireret af en skandinavisk design i form af enkelhed og brugervenlighed, kombinerer serien effektiviteten fra eltandbørsten med brugervenligheden fra en manuel tandbørste. Serien er udviklet i samarbejde med det førende skandinaviske selskab inden for elektroniske produkter, Wilfa.

 

Høj kvalitet og effektiv børsteevne

 

Jordan Clean Smile leverer høj kvalitet og effektiv børstning. Teknologien bag det roterende børstehoved sørger for en grundig rensning, og med 2 hastigheder kan du selv vælge den foretrukne styrke. Jordan Clean Smile har et langtidsholdbart batteri, der giver dig næsten 3 ugers børstetid pr. opladning.

Desuden ved vi, at mange har travlt og at det derfor, er let at glemme at oplade sin tandbørste, hvorfor vi har udviklet en hurtig opladningsløsning, som giver dig 1 uges børstetid på kun 20 minutter.

 

Den indbyggede timer og tryksensor hjælper med at sikre den bedste børste oplevelse ved at hindre for hård børstning og følge den, af tandlæger, anbefalede børstetid på 2 minutter.

 

Hvorfor vælge en eltandbørste?

 

Eltandbørster har en dokumenteret effekt og har bevist, at de fjerner mere plak end en manuel tandbørste. Eltandbørster gør det meste af arbejdet for dig og giver dig flere børstebevægelser pr. rensning sammenlignet med at bevæge en almindelig tandbørste frem og tilbage.

 

Når du børster med en eltandbørste, skal du fokusere på hver tands separate overflade. Studier viser, at folk er mere fokuserede når de børste tænder på denne måde, og det kan derfor forbedre det endelige resultat. Den indbyggede timer, som du finder i eltandbørster, sikrer at du børster dine tænder længe nok. Der er dokumenteret bevis for, at der fjernes mere plak ved at børste i 2 minutter end de gennemsnitlige 45 sekunder.

 

Den indbyggede teknologi i eltandbørster kan også hjælpe personer med forskellige udfordringer, såsom at man børster for hårdt. De kan også være særdeles hjælpsomme for enhver med begrænset bevægelighed, såsom personer med karpaltunnelsyndrom, leddegigt og lignende, da den er let at anvende.