Jordan Green Clean vinder i Politikens test af bæredygtige tandbørster

 

 

Jordans Green Clean tandbørste er kåret som testvinder med topkarakter foran en række andre bud på bæredygtige tandbørster. Politikens testpanel fremhæver særligt, at Jordans Green Clean tandbørste har et bedre greb og børstehoved i forhold til de andre i testen.

Hos Jordan er vi stolte af at have udviklet vores grønneste tandbørste nogensinde. Det har været vigtigt for os at kunne tilbyde en tandbørste, der både har en god funktionalitet samtidig med, at den er mere bæredygtig. Derfor sætter vi stor pris på, at Politiken netop fremhæver disse punkter, som årsagen til at Jordan Green Clean løber med sejren i deres store test af bæredygtige tandbørster.

 

Green Clean testvinder

Håndtaget på Jordan Green Clean er lavet af 100% genanvendt plastik, 100% biobaserede børster og emballagen består af 100% genanvendt pap. Alt sammen noget som får Jordans mere bæredygtige tandbørste til at skille sig ud fra testens fem øvrige tandbørster, som alle er produceret med et håndtag i bambus. Testpanelet ser dog meget positivt på, at Jordans tandbørste består af plast fremfor bambus – både i et hygiejne- og bæredygtighedsperspektiv. Derfor ender Jordan Green Clean med at få topkarakter som den eneste tandbørste i testen.

”Selv om testvinderen er fremstillet af plastik, kan du sagtens købe den med god, grøn samvittighed. Det mener professor Henrik Wenzel fra Syddansk Universitet, der har forsket i produkters livscyklus og bæredygtighed i mere end 30 år:

»Den mest bæredygtige tandbørste, du kan få, er af genanvendt plastik – ligesom den her (red: Jordan Green Clean)”

Læs hele Politikens test af bæredygtige tandbørster fra udgaven den 30. nov. 2019