Sådan vælger du den rigtige tandbørste til dit barn

Med et stort udvalg af mange forskellige tandbørster i butikkerne, kan det være svært at vælge den rigtige tandbørste, du skal købe til dit barn. Vi råder dig til at vælge den tandbørste, der passer til dit barns alder, så barnet får en optimal tandbørste, der er skræddersyet til behovet lige nu og her – og det kan du med Jordan.

Det er meget individuelt, hvornår børn får deres første tænder. Under alle omstændigheder er det vigtigt, at tandbørsten integreres i den daglige rutine, så snart den første lille mælketand titter frem.
Tandbørstning kan være en udfordring, derfor kan det være en god idé at vænne barnet til tandbørsten allerede før de første mælketænder melder sin ankomst. Med en tandbørste der er tilpasset barnets alder, er I hjulpet godt på vej fra start med en børste i god kvalitet, der passer til barnets behov.

 

JORDAN TANDBØRSTE 0-2 ÅR

Jordan Step 1 (0-2 år) er tilpasset til de mindste børns behov. Med sine stærke kontrastfarver, det lille børstehoved med de superbløde børster og det ergonomisk designede greb, bliver tandbørsten ikke kun effektiv, men også stimulerende for barnet.
Små børns gummer klør ofte, når mælketænderne begynder at vokse frem. Denne tandbørstes skaft fungerer derfor også som en bidering, barnet trygt kan tygge på for at lindre kløen. Den korte hals forhindrer, at børsten føres for langt ind i munden.
Herudover har tandbørsten et farvet område på selve børsten, som angiver den anbefalede mængde fluortandpasta.

 

JORDAN TANDBØRSTE 3-5 ÅR

Jordan Step 2 (3-5 år) er specialudviklet til at dække behovene hos børn i denne aldersgruppe. Børn i denne alder har en lille mund med små mælketænder, hvorfor tandbørsten er udviklet med et lille, blødt og rundt børstehoved, der hjælper til en skånsom rengøring af de små, fine tænder. Det farvede område på børsten indikerer den anbefalede mængde fluortandpasta.

Børn i alderen 3-5 år er meget optagede af variation og har konstant lyst til at udforske nye ting. For at imødekomme dette behov, leveres alle tandbørsterne med et spændende tillægsprodukt. Det kan være et praktisk rejseetui, en holder med et timeglas eller en holder med en farverig og flot dekoration. Det hele er med til at gøre tandbørstningen mere motiverende og interessant – noget som er særligt vigtigt for at skabe gode oplevelser med tandbørsterutinen fra en tidlig alder.

 

JORDAN TANDBØRNINGER 6-9 ÅR

Når børn fylder seks år, begynder de at forstå vigtigheden af at børste sine tænder. Samtidig ønsker de ofte at overtage tandbørstningen selv. Udfordringen for disse børn er blot at få børstet tænderne korrekt, da de veksler mellem mælketænder, permanente tænder og store mellemrum. En ujævn tandstilling stiller derfor krav til børsten på tandbørsten.

Derfor har Jordan Step 3 (6-9 år) en rund og stram børste for at hjælpe til med at opnå en optimal rengøring af både mælketænder og permanente tænder. Derudover har den en integreret “solobørste”; kendt som ActiveTip for at sikre bedst mulig rengøring af kindtænder samt vanskelige områder mellem tænder og tandkød.

 

DEN BÆREDYGTIGE TANDBØRSTE

Et andet alternativ til den “lille voksne”, der ønsker en tandbørste som sin mor eller far, er Green Clean Kids. Denne tandbørste er børneudgaven af vores mere bæredygtige Jordan Green Clean til voksne. Green Clean Kids er designet med miljøet i tankerne samtidig med, at den bidrager til en god rengøring af dit barns tænder. Den har et lille hoved tilpasset børnenes mund (5-10 år). 90% af produktet (inklusiv emballagen) er lavet af genanvendte materialer. Håndtaget er i 100% genanvendt plast, nylonbørsterne er 100% biobaseret, og emballagen er fremstillet af 100% genanvendt pap.