Mere miljøvenlig tandbørste til børn: Green Clean Kids

Du har måske selv fået fingrene i Jordans mere bæredygtige tandbørste; Green Clean. Men vidste du, at den også fås i børnestørrelse? Green Clean Kids er tilpasset børn i alderen 5-10 år.

miljøvenlig tandbørste til børn

Jordan Green Clean kombinerer funktionalitet og mere bæredygtige materialer i et moderne design af Andreas Engesvik. Med det ergonomisk designede skaft i 100% genanvendt plastik, og kvalitetsbørsterne der er 100% biobaserede, er der tænkt på at tage hånd om både dig og miljøet. Alt sammen har Jordan videreført i udviklingen Green Clean Kids.

 

PAS PÅ DIT BARNS TANDSUNDHED

Det er individuelt, hvornår dit barn selv er klar til at overtage tandbørstningen, men en tommelfingerregel er at starte i alderen 11-12 år. Indtil da er det vigtigt at lære barnet i en tidlig alder, at tandbørstning er lige så vigtig en rutine som at vaske hænder eller tage et bad. På den måde får barnet en rigtig god forudsætning for selv at kunne passe på sine tænder.

Jordan Green Clean Kids er vores grønneste børnetandbørste nogensinde. Med den kan du passe på dine børns tænder med ekstra god samvittighed. Tandbørsterne findes i tre friske farver: lyserød, blå og grøn, og har en ekstra blød børste, der passer til små, fine børnetænder.

 

JORDANS GREEN CLEAN KIDS

Jordan Green Clean til voksne og børn er fremstillet efter et ønske om, at kunne udnytte ressourcer bedst muligt. Derfor er 90 procent af det samlede produkt, inklusive emballagen, fremstillet af genanvendte materialer. De resterende 10 procent er primært selve børsten, som er lavet af biobaseret nylon.

 

 • 100% genanvendt plastik
  Det ergonomiske håndtag er lavet af 100 % genanvendt plast.
 • 100% biobaseret børster
  Den ekstra bløde kvalitetsbørste er fremstillet af 100 % biobaseret nylon, der kommer fra ricinusplanten – en vedvarende ressource.
 • 100% genbrugsemballage
  Emballagen er lavet af 100 % genbrugspapirfibre fra papirbaserede produkter.
 • FSC-certificeret etiket
  Etiketten på emballagen er lavet af FSC- og PEFC-certificeret papir, hvilket sikrer, at træets råmateriale kommer fra bæredygtig skovforvaltning.